سرپرست سازمان عمران و بازآفريني فضاهاي شهري شهرداري همدان از توليدبيش از 35 هزار تن آسفالت توسط کارخانه هاي آسفالت سازمان عمران خبر داد.
مهندس احسان صباغي گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون اين سازمان بيش از 35 هزار تن آسفالت توسط دو کارخانه آسفالت توليد و توسط دو اکيپ مجهز ماشين آلات خود پخش و تسطيح نموده که از اين مقدار آسفالت توليد شده 20000 تن آن آسفالت معمولي و 15000تن آسفالت بازيافتي مي باشد وهمچنين عملكرد درزگيري آسفالت به ميزان 32 هزار متر طول وتراش آسفالت به مقدار 34000 مترمربع توسط اکيپ تراش آسفالت از معابر اصلي شهر برداشت و مجددا روکش نموده است.
وي با اشاره به اينکه آسفالت ريزي معابر شهر همدان توسط سازمان عمران و بازآفريني فضاهاي شهري و آسفالت ريزي کوچه ها توسط شهرداري هاي مناطق با همکاري پيمانکاران طبق اولويت بندي شکل مي گيرد خاطرنشان کرد: به منظور جلوگيري از ايجاد مشکلات ترافيکي براي شهروندان آسفالت معابر اصلي و خيابان هاي مرکز شهر در هنگام شب انجام ميشود.
صباغي با اشاره به ارتقاء کيفيت توليد آسفالت در کارخانه آسفالت سازمان عمران شهرداري همدان افزود: استفاده از مصالح شکسته کوهي يکي از مهمترين علل توليد آسفالت مرغوب در کارخانه آسفالت اين سازمان است.
وي تصريح کرد: استفاده از دستگاه هاي پخت با تکنولوژي روز و کاملا اتوماتيک، بهکارگيري نيروهاي مجرب و دقت بالاي واحد کنترل کيفي کارخانه و بهرهگيري از ظرفيتهاي علمي و کنترلي آزمايشگاه مكانيك خاک استان از ديگر دلايل ارتقاء کيفيت توليد آسفالت است.
سرپرست سازمان عمران وبازآفريني فضاهاي شهري يادآور شد: در سال جاري توجه به کيفيت و کميت و همچنين رصد لحظهاي کيفيت و کاهش قابل توجه آلودگي محيط زيست از مهمترين تغييرات اساسي در وضعيت توليد در کارخانه آسفالت سازمان عمران شهرداري همدان است که اين مهم در ميزان توليد آسفالت نيز تاثير مثبتي داشته است.
وي با بيان اينکه کارخانه آسفالت سازمان عمران وبازآفريني فضاهاي شهري شهرداري همدان در مجموع ظرفيت توليد 80 تن آسفالت گرم و60تن آسفالت بازيافت را در ساعت را داراست، گفت: همه مصالح ماسه، نخودي و بادامي از معادن با کيفيت استان فرآوري و پس از انجام کنترلهاي لازم به لحاظ دانهبندي و مشخصات فيزيکي و شيميايي، براي عمليات تهيه آسفالت و پخش و تسطيح در شهر مورد استفاده قرار ميگيرد.
وي در رابطه با عوامل موثر بر افزايش توليد در کارخانه آسفالت گفت: فعاليت در دو شيفت کاري با دو اکيپ پخش آسفالت و يک اکيپ تراش، يك اكيپ درزگيري آسفالت، تامين و دپوي به موقع مواد اوليه، افزايش سرعت حمل و پخش و البته افزايش پروژه هاي عمراني که امکان مصرف سريع محصول توليد شده را فراهم ساخته است، از مهمترين دلايل اين افزايش توليد است.
مهندس صباغي افزود: به دليل مسائل زيست محيطي ناشي از ورود خرده آسفالت ها و تراشه هاي آسفالتي به طبيعت كه آلودگي هاي بسياري را به دنبال دارد و همچنين با توجه به محدوديت منابع مالي و مصالح سنگي مرغوب و قير، حل معضلات زيست محيطي ناشي از توليد و فوايد اقتصادي بازيافت بر آن شديم تا با احداث و راه اندازي سايت سنگ شكن در مجاورت مجتمع صنعتي و كارخانه آسفالت سازمان عمران گام موثري در راستاي خدمت رساني هرچه بيشتر به شهروندان فهيم همدان برداريم.